Προτάσεις Βελτίωσης & Σχόλια
Στο χώρο αυτό μπορείτε να συμβάλετε στη βελτίωση των εφαρμογών έξυπνης πόλης που αναπτύσσονται στο Δήμο Θέρμης στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού έργου PEOPLE.
In this space you can contribute to the improvement of the Smart City Applications that are developed in the framework of the European Project PEOPLE.
-
κοντα στην επεκταση θερμης οι περισσοτεροι δρομοι ειναι ανολοκληροτοι
δεν εχουν ολα τα αυτοκινητα την ανεση να περνανε απο χαλασμενους δρομους . Ελεως!!!!!
5 ψήφοι -
2 ψήφοι
-
I need to upload more pictures in submitting the case. One picture would not be enough.
I need to understand this page in English.
3 ψήφοι -
problem when reporting issue
Hi there, great component, we will publish it in a city in Poland (I hope).
When im reporting a new issue i can see
Call to a member function get() on a non-object in /other/mamskarge/components/com_improvemycity/views/issues/view.html.php on line 122
(white empty website)Everything is save, I can see the issue as saved - but the end of the issue-reporting process is looking bad
21 ψήφοι -
νέο σχολείο στο τριάδι
θέλω να ολοκληρωθεί το χτήσιμο του νέου σχολείου στο τριάδι...........και μην τυχών μου το απορρίψετε......
1 ψήφος -
ΑΝΟΛΟΚΛΗΡΩΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
η διαχείρηση των αιτημάτων συνήθως εξαντλείται στην διαβίβαση εγγράφων χωρίς να παρακολουθείται από την αρμόδια υπηρεσία το αποτέλεσμα.
θα πρέπει να συμπληρωθεί και τέταρτο στάδιο υλοποίησηςΒΑΘΜΟΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
1 ψήφος -
Προτάσεις - σχόλια εφαρμογής
Έχω κάνει κάποια σχόλια όσον αφορά στις εφαρμογές της έξυπνης πόλης, τα οποία έχω ανεβάσει εδώ
https://docs.google.com/file/d/0B0-Q99JrIuYrVkFpNk5sd3pJS1U/edit?usp=sharing
Εϊναι πράγματι πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο το project και ελπίζω να συνεχίσει να λειτουργεί, να ανανεώνεται και να εμπλουτίζεται και στο μέλλον.
7 ψήφοι -
1 ψήφος
-
5 ψήφοι
-
<<Just perfect!!!!!>>
Eψαχνα σε κατι extensions και κατα τυχη επεσα επανω σε αυτο ! Αμεσως το προσθεσα στην σελιδα μου <<Just perfect!!!!!>>
5 ψήφοι -
11 ψήφοι
-
Add: Advanced Search, Notification alert (by zip code and radius or poligon) features!
Hello, with few functions adding you may make your great extension excellent!
1 try to add the feature you may see here on the map: https://linkem.crowdmap.com/reports/submit when submitting a report you may select an area, a segment, a polygon.
2 try to add the notification as in here: https://linkem.crowdmap.com/alerts try adding the zip code for selecting the area;
3 try adding a good advanced search for reports and keyword with boolean operators.
Thank you.10 ψήφοι -
Ταξινόμηση
Η εφαρμογή είναι πάρα πολύ καλή. Θα πρότεινα τα παρακάτω:
1. Διαφήμιση και Διάδοση της εφαρμογής μέσω των λογαριασμών ύδρευσης
2. Να υπάρχει η δυνατότητα αλληλεπίδρασης μεταξύ των πολιτών σχετικά με τις ψήφους. Δηλαδή να μπορώ εγώ που υπέβαλα ένα αίτημα και να μπορώ να στείλω το link που αφορά την πρόταση μου σε άλλα μέλη.
3. Να υπάρχει η δυνατότητα να δω, ταξινομήσω, φιλτράρω άλλα αιτήματα για να ψηφίσω. (φίλτρο ανά κοινότητα, περιοχή οπωσδήποτε ....γιατί εμένα πχ με ενδιαφέρει κυρίως ο Τρίλοφος)8 ψήφοι -
ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ
Δεν βρήκα πουθενά πως μπορώ να μεταβάλλω ένα αίτημα που έχει ήδη υποβληθεί. Στο αίτημα που υπέβαλλα δεν μπηκε η φωτό και η διεύθυνση που αναγράφεται δεν είναι η σωστή.
4 ψήφοι -
Κουμπί εκτύπωσης και αποστολής email στο backend έτσι ώστε να μπορεί ο διαχειριστής με εύκολο τρόπο να το προωθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες
Κουμπί εκτύπωσης και αποστολής email στο backend, έτσι ώστε να μπορεί ο διαχειριστής με εύκολο τρόπο να το προωθεί το αίτημα στις αρμόδιες υπηρεσίες? Κατά τα άλλα... και πάλι συγχαρητήρια!
8 ψήφοι -
JomSocial Integration
Integrating reports, acknowledgements and resolutions into JS Activity Stream would be great.
2 ψήφοι -
Are there any modules for this component?
I was wondering if there are any modules for this component to present categories or the complaints on a frontpage separate from the component page, i.e. category based, newest complaint, most votes, etc...
1 ψήφος -
Social Integration?
Are you planning on social inegrations with Facebook, Twitter, etc... Mobilizing folks is key and this would also help new sites get legs and grow.
2 ψήφοι -
αιτήματα ανα χρήστη
πρέπει ο κάθε χρήστης να μπορεί να βλέπει τα αιτήματα του συγκεντρωμένα ώστε να μπορείς να βλέπεις εξέλιξη, ψήφους κλπ.
16 ψήφοι -
Επεκταση του free WiFi
Επεκταση του Free WiFι απο τον Δημο Θερμης, ωστε οι εφαρμογες να ειναι διαθεσιμες σε οσο τον δυνατο μεγαλυτερη μαζα χρηστων, που θα εχει σαν αποτελεσμα να μην ατονισει η χρηση της εφαρμογης.
36 ψήφοι
- Δεν βλέπετε την ιδέα σας;